Εισβολή Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό- Απείλησαν Γιατρό και δημοσιοποίησαν video

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισέβαλλαν τραμπούκοι αυτόκλητοι “τιμωροί” της “συλλογικότητας” του Ρουβικωνα. Με απειλές σε βάρος γιατρού του αποδίδουν μομφή για χρηματισμό ενώ κατέγραφαν την εισβολή και το βιντεοληπτικό υλικό το δημοσιοποιούν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Θα σου σπάσουμε το κεφάλι, θα σου κόψουμε το χέρι» μέλη του Ρουβίκωνα επιτίθενται φραστικά σε γιατρό του «Ευαγγελισμού» τον οποίο κατηγορούν για χρηματισμό, ενώ ο ιδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Τα μέλη της συλλογικότητας, εισβάλλουν στο γραφείο του γιατρού στον «Ευαγγελισμό» και καταγράφουν σε βιντεοληπτικό υλικό τη φραστική αντιπαράθεσή τους το οποίο στη συνέχεια δημοσιοποίησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου  .

Ο διάλογος των μελών της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα με τον γιατρό όπως αποτυπώνεται στο βιντεοληπτικό υλικό:

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Γιατί παίρνεις φακελάκια για να χειρουργείς τον κόσμο;»

Γιατρός: «Ποιος το είπε αυτό το πράγμα;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Ποιος το είπε; Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ‘συ κρυφό καμάρι; Μη μιλάς τώρα. Μη μιλάς! Μη μιλάς! Γιατί εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την ανάγκη του άλλου;»

Γιατρός: «Ποιον εκμεταλλεύτηκα;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Μη μιλάς! Πήρες πολύ πρόσφατα και παίρνεις φακελάκια.»

Γιατρός: «Από ποιον πήρα φακελάκι;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Δεν θα σου πω εγώ το όνομα να τον εκθέσω. Ήρθε και μας το είπε. Και το ξέρει όλο το Νοσοκομείο.»

Γιατρός: «Ποιος; Τι είναι αυτά που λέτε;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Λοιπόν, άκουσέ με λίγο. Αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι….»

Γιατρός: «Ποιοι είστε εσείς κατ’ αρχάς;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Από τον “Ρουβίκωνα” είμαστε. Λοιπόν, αν μάθουμε πάλι ότι έχεις πάρει φακελάκι εδώ μέσα, θα βγάλουμε τη φωτογραφία σου και το όνομά σου σ’ όλο το Νοσοκομείο.»

Γιατρός: «Τελείωσες;»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Δεν τελείωσα. Δεν μιλάς καθόλου τώρα! Εάν το συνεχίσεις, θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Και αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;»

Γιατρός: «Ωραία, περιμένω να τελειώσετε για να μιλήσω.»

Μέλος του Ρουβίκωνα: «Δεν θα μιλήσεις..»

Γιατρός: «Εντάξει.»
Μέλος του Ρουβίκωνα: «Λοιπόν, τελευταία προειδοποίηση, εντάξει; Άιντε! Την άλλη φορά δεν θα σε πετύχουμε στο Νοσοκομείο. Εδώ σεβόμαστε τον χώρο τώρα.»