Εισβολή και κατάληψη στα γραφεια της “Αυγής” από αντιεξουσιαστές

Παράσταση διαμαρτυρίας και κατάληψη στα γραφεία της εφημερίας “ΑΥΓΗ” πραγματοποιούν αντιεξουσιαστές “αλληλέγγυοι”, αξιώνοντας  την “άμεση αποφυλάκιση του συντρόφου αναρχικού Παναγιώτη Ζ.”

Σύμφωνα με τα οσα υποστηρίζουν οι καταληψίες αντιεξουσιαστές για το “σύντροφό” τους, αξιώνουν την άμεση άρση προφυλάκισή του, η οποία έγινε “με το γελοίο πρόσχημα της άγνωστης κατοικίας για τον εμπρησμό πυροσβεστικού οχήματος το 2012”.

Στην περιοχή της Ομόνοιας, έχει μεταβεί Αστυνομική δυναμη χωρίς εντολή να παρέμβει καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ζητηθεί από τη Διεύθυνση της “Αυγης”, προκειμένου να επιτηρεί την κίνηση των ατόμων.

 

Ο 26άχρονος Παναγιώτης Ζ., είχε συλληφθεί (26/07 2012) από Αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας, κατηγορούμενος αι κοινού με έτερο άτομο για εμπρησμό (06/11 2012) σε σταθμευμένο στην πλατεία Εξαρχείων, όχημα και εμπρηστική επίθεση στο πυροσβεστικό όχημα που είχε μεταβεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ο 26άχρονος είχε κατηγορηθεί (2010) για επεισόδια και διακίνηση 165 κιλών χασίς από τα Ιωάννινα στη περιοχη της Φυλή στην Αττική.