“Είσαι Αστυνομικός. Τί σκέφτεσαι πριν πας για δουλειά, όταν..”

Με αφορμή την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί για την επιχειρησιακή ανταπόκριση του ένστολου προσωπικού, κείμενο Αστυνομικού*

“Είσαι Αστυνομικός σε μία “δημοκρατική” χώρα όπου..

Συλλαμβάνεις Ρομά με κιλά χασίς και αφήνονται ελεύθεροι από τους κ.Εισαγγελείς, καταδικασμένοι εγκληματίες αφήνονται ελεύθεροι από τις φυλακές και συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους.

Στο Κυβερνών κόμμα πραγματοποιούσε σταυροφορίες υπέρ καταδικασμένων ακροαριστερών τρομοκρατών και απαιτούσε αποφυλακίσεις (και οι τρομοκράτες συνέχιζαν το ακτιβιστικό έργο τους), Υπουργοί και Πρόεδροι της Βουλής έχουν “παιδιά” καταδικασμένα για ληστείες και άλλες εγκληματικές ενέργειες στο πλαίσιο του δήθεν ιδεολογικού ακροαριστερού “πολέμου” ενάντια στο σύστημα (που υπηρετούν οι γονείς τους).

Κυβερνητικά στελέχη τάσσονται υπέρ του δικαιώματος αδείας σε καταδικασμένους ακροαριστερούς τρομοκράτες κατά συρροήν δολοφόνους, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ στριμώχνονται σε πολιτικές εκδηλώσεις κομμάτων βγάζοντας “selfie”.

Συλλαμβάνεις ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες για επιθέσεις σε Βουλή κτλ και κατά την προσαγωγή σε διατάζουν να τους μεταφέρεις μεχρι το σταθμό του ΜΕΤΡΟ να πάνε στη μαμά τους, κατόπιν άνωθεν παρεμβάσεως του τρίτου “τη τάξει” πολιτειακού παράγοντα κτλ κτλ..

Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ προπαγανδίζουν ασταμάτητα υπέρ της ομοφυλοφιλίας ενώ εκφράζουν αντεθνικές-ρατσιστικές θέσεις κτλ κτλ..
Ερώτημα: Τί σκέφτεσαι πριν πας για δουλειά…” σχολιάζει ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας.