“Είναι οι κόρες, η βαπτιστήρα και φίλη τους, στη βάρκα..”

Με την έκδοση Amber Alert σε αναζήτηση των δίδυμων κοριτσιών συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τους. Ωστόσο στις Αρχες κατέθεσε άνδρας που απεικονίζεται σε βίντεο Τ/Σ και δήλωσε πατέρας των δύο κοριτσιών που επέβαιναν στη βάρκα.

didyma

Δεν προκύπτει ταυτοποίηση για τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιπποπούλου, τα οποία οι γονείς τους εκτίμησαν ότι αναγνώρισαν σε πλάνα Τ/Σ να έχουν διασωθεί από αλιευτικό το βράδυ της Δευτέρας (23/07) στις επιχειρήσεις διάσωσης μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι, όπως υποστηρίζουν  πηγές της Αστυνομίας και του Λιμενικού στο Nantiareport.gr
Μετά τις εκκλήσεις του πατέρα σε ΜΜΕ εντοπίσθηκε και κλήθηκε σε κατάθεση, ο άνδρας με το μούσι που απεικονίζεται να επιβαίνει στο αλιευτικό, υπό τη ευθύνη του οποίου ήταν τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Όπως κατέθεσε ο συγκεκριμένος άνδρας, στην Αστυνομία -πρόκειται να κληθεί και στο Λιμεναρχείο Ραφήνας για κατάθεση- πρόκειται για τις κόρες του, τη βαφτιστήρα και φίλη τους, και περιβάλλονται μεταξύ των διασωθέντων το βράδυ της Δευτέρας (23/07) καθώς περισυνελλέγησαν από το αλιευτικό.

Untitled

Ο πατέρας των 9άχρονων δίδυμων, ανεύθυνη έκκληση για τον εντοπισμό των παιδιών του, και των γονιών του, Φίλιππου Φιλιππόπουλου, 74ετών και της μητέρας του Σοφίας, 61 οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των αγνοουμένων.

Στην αναγγελία αναζήτησης αναφέρονται τα στοιχεία των διδύμων, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου 9 ετών, οι οποιες αγνοούνται μαζί με τους παππούδες τους, από το απόγευμα της Δευτέρας (23/07-18.30), ενώ διέμεναν στο σπίτι τους, στο Κόκκινο Λιμανάκι στην περιοχή που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά.

Η Σοφία έχει ύψος 1.13 , ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα μάτια. Η Βασιλική έχει ύψος 1.10, ζυγίζει 20 κιλά έχει καστανά  μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Όταν χάθηκαν φορούσαν ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.