“Είμαι το ζωντανό παράδειγμα της έλλειψης ασφάλειας” (video)

Ένα κοινωνικό μήνυμα για την ασφάλεια από την οδήγηση στη θάλασσα και τα water sports, από τον Αστυνομικό, Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη.

“Αποδέχτηκα το τώρα και σήκωσα την ψυχή μου όρθια, πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο μου!” Αυτή ήταν η απάντηση μου στην ερώτηση: “Τι εννοείς, όταν λες σε πολλές ομιλίες σου, ότι είσαι όρθιος;”

Σε σενάριο και παραγωγή της Ευτυχίας Φράγκου, ο Αντώνης Τσαπατάκης, ως Πρεσβευτής του Safe water sport, συμμετέχει με την βιωματική του περιγραφή σε σποτ για την ασφάλεια μας..

“Είδα τα μάτια της, στο άκουσμα της απάντησης αυτής, να ανοίγουν. Να αποκτούν ένα καθρέφτισμα, στο οποίο αντανακλούσε η ελπίδα για ζωή. Η ελπίδα, που θα ανθίσει και πάλι στην σκέψη, όσων δουν ή ακούσουν αυτήν την μικρού μήκους βιογραφική ταινία. Έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την απάντηση μου για τίτλο, πιστεύοντας πως εκφράζει ότι και η ταινία! Αυτό δεν είναι άλλο από το να να εξαλειφθούν οι κάλπικες αξίες των καιρών μας και να επικρατήσει η αξία της αγάπης για ζωή, μέσο της προστασίας αυτής”, αναφέρει ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Τα γυρίσματα εγιναν με τη συμμετοχή της ΕΝΑΜΟΝΟΧ- Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων, του Φυσικοθεραπευτηριου ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜ., του Chania Surf Club, και του Platanias Watersports

Υπεύθυνος παραγωγής: Ευτυχία Φράγκου Σκηνοθέτης: Στάμος Μπιρσίμ