Ειδομένη: Συνελήφθη αντιεξουσιαστής- Προέτρεπε διαβιούντες στον καταυλισμό να..κάψουν τα ΜΑΤ

Ανάμεσα σε μέλη ΜΚΟ και “αλληλέγγυων” 24άχρονος αντιεξουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, παρακινουσε και προεπτρεπε τους διαβιούντες στον αυτοσχέδιο καταυλισμο να .. κάψουν τα ΜΑΤ

wp-1458009947629.jpgΣύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport οι αστυνομικοί είχαν αυξημένη επιτήρηση στον αυτοσχέδιο καταυλισμό για ασυνήθιστες παρουσίες, μετά την πρόσφατη διανομή φυλλαδίων που οδήγησαν λαθρομετανάστες στα Σκόπια μέσα απο τα ορμητικά νερά του χείμαρρου Μαλαρέκα. Οταν οι κινήσεις τριών νεαρών οι οποιοι δηλώνουν… “αλληλέγγυοι” στους διαβιούντες του αυτοσχέδιου καταυλισμού, κρίθηκαν ύποπτες. Σε “υπαίθριες διαλέξεις”, οι νεαροί επιχειρούσαν “κατήχηση ιδεών” στους διαβιούντες στον αυτοσχέδιο καταυλισμο της Ειδομένης..

wp-1458087861379.jpg
Όπως σημειώνουν Αστυνομικές πηγές, οι τρεις νεαροί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έχουν προσαχθεί, δραστηριοποιείται σε ομάδα του “χώρου” στη Θεσσαλονίκη, και φέρονται να διακινούν φυλλάδια στα αραβικά, που μεταξύ άλλων προέτρεπε τους παραλήπτες.. “κάψτε τους μπάτσους, μολότοφ στα ΜΑΤ”.
Στο αυτοκίνητο του (20/03-15.15) 24άχρονου κατασχέθηκαν τρικάκια με το ίδιο κείμενο το οποιο παρακινούσε σε πράξεις βίας κατά αστυνομικών και μικροποσότητα ναρκωτικών.
Η Αστυνομική διερεύνηση είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς εξετάζεται να σχετίζονται με την ομάδα του “χώρου” από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι οδήγησαν τους λαθρομετανάστες να διελθουν από μη θεσμοθετημένο σημείο στα Σκόπια.