Ειδομένη: Αυτοσχέδια κατασκευή ρευματοκλοπής “βρήκε “στον ουρανό της κλούβας και ο Σύρος βρέθηκε στο οδόστρωμα

Ο τραυματισμός του 40άχρονου Σύρου  στην Ειδομένη, προκάλεσε εκτεταμένα επεισόδια και βανδαλισμό από λαθρομετανάστες σε όχημα της ΕΛΑΣ. Για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα ωστόσο μαρτυρίες τοποθετούν το Σύρο να επιχειρεί με “πατέντα” να κλέψει ρεύμα όταν έπεσε στην κλούβα της Αστυνομίας.

image

Ο τραυματισμός 40άχρονου Σύρου στον αυτοσχέδιο καταυλισμό της Ειδομένης ο οποίος εντοπίσθηκε δίπλα από κλούβα της Αστυνομίας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση λαθρομεταναστών και  προσφύγων που επιτέθηκαν σε Αστυνομική κλούβα και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές .

image

Διαβιούντες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό θεώρησαν ότι παρέσυρε το όχημα της Αστυνομίας τον Σύρο και επιτεθηκαν με πέτρες και εναντίον των Αστυνομικών που ήταν στο σημείο. Για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα ωστόσο η εκδοχή όπως έχει αποτυπώσει από αυτόπτες διαμορφωνει διαφορετική εξελιξη των πραγματικών γεγονότων .
Ο 40άχρονος φέρεται να έξω από τη σκηνή του, να πραγματοποιεί εργασίες για να “τραβήξει” (παρανομα) ρεύμα από κολώνα φωτισμού. Με τον 40άχρονο να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο έδαφος ακριβώς δίπλα στο βανάκι της Αστυνομίας με τον οδηγο (Αστυνομικ8) να μην τον έχει αντιληφθεί και να τον παρασύρει.

image

Ο Σύρος μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.