Είχε αποταχθεί από το ΛΣ ο Αξιωματικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε υπόθεση του 2002

Για συμμετοχή στην ομάδα του Βασίλη Στεφανάκου, σε υποθέσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είχε εμπλακεί ο Αξιωματικός του Λιμενικού, ο οποίος συνελήφθει κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών

Με “παρελθόν” ο Αξιωματικός του Λιμενικού ο οποίος συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων για εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή της Στυλίδας. Το 2002 το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών σε συνεργασία με το Λιμενικό, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση διακίνησής λαθραίων τσιγάρων,στην οποία είχε κατηγορηθεί ο Βασίλης Στεφανάκος, είχαν συλληφθεί έξι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού, μεταξύ των οποίων ο τότε Αρχιπλοίαρχος Διοικητή τους και τον 47χρονο Αξιωματικό του Λιμενικού . Στην Πειθαρχική του μεταχείρηση είχε αποταχθεί από το Λιμενικό Σώμα, και μετά την ολοκλήρωση της δικονομικής διαδικασίας, επανήλθε με τον βαθμό του Ανθυπασπιστή.

Για την υπόθεση των ναρκωτικών, ο ηθοποιός σε δηλώσεις αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον 47χρονο Λιμενικό και την ποινική υπόθεση με τα ναρκωτικά, ενώ αποδίδει τη γνωριμία τους, ως συμπατριώτες που τους συνδέει μακρόχρονη φιλική και οικογενειακή σχέση. Την περίοδο που ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν Δήμαρχος Στυλίδας, είχαν βουτήξει μαζί με τον αξιωματικό του Λιμενικού στη θάλλασα κατά την τελετή Καθαγιασμού των υδάτων, με τον 47χρονος να είχε πιάσει το Σταυρό.