Εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο αποφάσισε ο Εισαγγελέας για τον 24άχρονο μητροκτόνο της Βούλας. ( VIDEO)

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε σε άσχημη ψυχολογική του κατάσταση ο 24άχρονος, που εντοπίσθηκε ασκόπως περιπλανόμενος στην Κορινθία, αναζητούμενος ως ύποπτος για τη δολοφονία της 60άχρονης εκπαιδευτικού μητέρας του, στο σπίτι της οικογένειας, στην Άνω Βούλα.

Αστυνομικές πηγές, ανέφεραν ότι παρά τις προσπάθειες των Αξιωματικών της τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ο 24άχρονος δράστης δεν είχε “επαφή” ώστε να δώσει κατάθεση.
image

Ο 24άχρονος-όπως αναφέρουν Αστυνομικές πηγές-ήταν αμίλητος και όταν μιλούσε απαντούσε με ακατάληπτες φράσεις, ασύνετες με το περιεχόμενο των ερωτήσεων που του είχαν υποβληθεί, με την υπόθεση να «κλείνει» με τον προσδιορισμό βάσει των ευρημάτων στο χώρο του εγκλήματος, στο σπίτι της οικογένειας την οποία εντόπισε σφαγιασμένη με 33μαχαιριές στην αποθήκη της μεζονέτας στην οποία διέμεναν, στη Βούλα(20/03-16.00) ο επίσης εκπαιδευτικός σύζυγό της.
image

Όπως αποτυπώνεται στη δικογραφία, ως δράστης προσδιορίζεται βάσει προανακριτικών καταθέσεων ευρημάτων και πειστηρίων στη μεζονέτα της οικογένειας, ο  24χρονος Θ.Ζ, την οποία μελέτησε ο Εισαγγελέας, ο οποίος εξέδωσε την απόφαση εγκλεισμού του.
O 24χρονος, εντοπίστηκε (23/03) στην Επ.Ο Νεμέας Βραχατιου, στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, να περιφέρεται σε ξυπόλητος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο ΑΤ Βραχατίου και το βράδυ της ίδιας ημέρας, ολοκληρώθηκε η μεταγωγή του στην Ασφάλεια Αττικής (video) η οποία συνέταξε κ τη σχετική δικογραφία. Το αυτοκίνητομε το οποίο είχε προσδιορισθείως μέσο διαφυγής του 24άχρονου σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων, είχε εντοπισθεί (21/03) εγκαταλελλειμμένο  κοντά στο φράγμα του Ασωπού στη Νεμέα, με τους Αστυνομικούς να έχουν εκφράσει φόβους για τη ζωή του, λόγω και του βεβαρυμένου του ψυχιατρικού ιστορικού.
Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, τα οποία πρόκειται να  έχουν ολοκληρωθει εντός των επόμενων ημερών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport