“Με εγκατέλειψε στην άσφαλτο χωρίς αισθήσεις. Με τη βοήθεια των γιατρών ξεπέρασα τον κίνδυνο να χάσω τη ζωή μου, δίνω αγώνα”

..”το φανάρι άναψε πράσινο ξεκίνησα να περάσω απέναντι.. πράσινο ΛΑΧΑΝΙ μεγάλο αγροτικό με νικελ μάσκα- αγροτικό- αφού με χτύπησε, με παρέσυρε με πάτησε.. Και με εγκατέλειψε στην άσφαλτο χωρίς αισθήσεις”..

Ο ιδιοκτήτη του Rock Bar Dastart στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κοτσίρης, παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο (08/12) τραυματίζοντάς τον σοβαρά ο ασυνείδητος οδηγός τον εγκατέλειψε. Σήμερα, αναζητά μάρτυρες για το τροχαίο και τον οδηγό του αγροτικού αυτοκινήτου ενω απευθύνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως γνωρίζει σχετικά . .

Χρήστος_Κοτσίρης

“Με αφορά προσωπικά. Σας καλησπερίζω!!!!! Μετά από πολλές μέρες κάνοντας μια δική μου ανάρτηση σύντομης ενημέρωσης για την υγεία μου…. αλλά και για κάτι που θα χρειαστώ την άμεση βοήθεια σας και είμαι σίγουρος ότι με βοηθήσετε ΟΛΟΙΙΙΙΙ…
Τα ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή και ώρα περίπου 05:00 επιστρέφοντας από το μαγαζί μου προς το σπίτι μου σταμάτησα σε κόκκινο φανάρι διασταύρωση Μπότσαρη με Βασ. Όλγας (ΘΣΝ). Όταν το φανάρι άναψε πράσινο ξεκίνησα να περάσω απέναντι. Ξεκινώντας να διασχίζω απέναντι παρασύρθηκα από αγροτικό χρώματος ΛΑΧΑΝΙ. ΛΑΧΑΝΙ. ΛΑΧΑΝΙ με μικρή νικελενια μάσκα. Αφού με χτύπησε με παρέσυρε και με πάτησε σε όλο μου το σώμα. Και με εγκατέλειψε στην άσφαλτο χωρίς αισθήσεις. Μετά από μέρες όμως με την βοήθεια των γιατρών και τις δικές σας ευχές αμέτρητοι καλοί μου φίλοι ξεπέρασα τον κυνδινο για να χάσω την ζωη μου και δίνω έναν τεράστιο αγώνα…
Θέλω να σας παρακαλεσω να κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα μου γιατί πρέπει να βρεθεί αυτός ο Μέγας Μάγκας που αύριο μπορεί να το κάνει σε εσάς σε γονείς σε μωρά σε οποιοδήποτε συνάνθρωπο. ΣΕ ΕΣΈΝΑ .

Εάν παραδωθει υπόσχομαι δημοσίως ότι δεν θα του κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να τον φτησω…… Για όσους με ξέρουν καλά,αν δεν το κάνει θα τον βρω…. πράσινο ΛΑΧΑΝΙ μεγάλο αγροτικό με νικελ μάσκα. Ευχαριστώ όλους!!!!!!!! Όποιος δει παρόμοιο όχημα με την περιγραφή μου στέλνει φώτο η πινακίδα. Επίσης υπόσχομαι ότι όποιος με βοηθήσει δεν θα αναμιχθεί σε τίποτα απολύτως”