Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας του

Αιφνιδιαστική έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας του, Σταματίας Γεωργαντή

Στην έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας του, Σταματίας Γεωργαντή παρουσία εκπροσώπου της Εισαγγελικής Αρχής, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, λαπ τοπ και έγγραφα.

Πρόκειται για τη μεζονέτα της Ραφήνας, ιδιοκτησίας της «Κιβωτού του Κόσμου» έκτασης 105,580 τ.μ. και θέση στάθμευσης οι Αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας έλαβαν εντολή να διεξάγουν έρευνα. Το ακίνητο αν και ανήκει στη ΜΚΟ, στο κουδούνι της εισόδου, αναγράφεται το όνομα της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή.

Καθώς επίσης μια μεζονέτα στην Βραυρώνα, την οποία αγόρασε ημιτελή το 2007, ο πατέρας Αντώνης ολοκλήρωσε ο ίδιος και στη συνέχεια τη μεταπώλησε στη μητέρα παιδιού της «Κιβωτού» και στενής συνεργάτιδάς του. Με γονική παροχή το ακίνητο μεταβιβάστηκε (28/12 2017) από τη μητέρα στο γιο με παρακράτηση επικαρπίας . Τον Αυγουστο του 2021, πάντρεψε τον πατέρα Αντώνιο με την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Ενώ στη συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα εικονίζεται σε ταξίδια στις Μαλδίβες και το Ντουμπάι.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της έρευνας στις δύο Εισαγγελείς Ανηλίκων, που διενεργούν έρευνα, για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και τεσσάρων πρώην εργαζόμενων στις δομές,έχουν καταθέσει οκτώ πρώην εργαζόμενοι.