Εφετείο: Σε επιθεώρηση των Μέτρων Τάξης στη Δίκη δύο Υποστράτηγοι

Από την πρώτη ημέρα έναρξης της δικονομικής διαδικασίας στελέχη της ΕΛΑΣ διατίθενται σε Μέτρα Τάξης εντός και εκτός της αίθουσας κατά τη διεξαγωγή της δίκης
Με παραδοχή ότι πάντα, το μεγάλο βάρος .. πέφτει στην ΕΛ.ΑΣ για άλλη μια φορά το ένστολο προσωπικό τέθηκαν σε υπηρεσιακή διάθεση σε Μέτρα Τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της δικονομικής διαδικασίας . Το πρωί (15/10-11.15) ο βοηθός ΓΑΔΑ, Υποστράτηγος Μανώλης Δασκαλάκης και ο Υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, ενώ ήταν σε ισχύ από τα ξημερώματα (15/10-05.00) τα Μέτρα Τάξης της ΕΛΑΣ, μετέβησαν στο Εφετείο προς ενίσχυση του ηθικού του ένστολου προσωπικού και επιθεώρηση των δυνάμεων .
Από την πρώτη ημέρα έναρξης της δικονομικής διαδικασίας -πριν από 5,5 χρόνια – καθώς βαίνει προς ολοκλήρωση στο Εφετείο Αθηνών, με την ανακοίνωση της (πρωτόδικης) απόφασης, στελέχη της ΕΛΑΣ διατίθενται σε Μέτρα Τάξης προς αποτροπή εντάσεων και στενευμένων επεισοδίων από συγκεκριμένους χώρους εντός και εκτός της αίθουσας κατά τη διεξαγωγή της δίκης .
Σχεδόν 2.5000 Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της Αττικής και σε ενισχυτική από Υπηρεσίες της επαρχεία έχουν διατεθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες καθημερινά σε Μέτρα Τάξης στο Εφετείο, κι ενώ η δικονομική διαδικασία το αργότερο μέχρι το τέλος (καθ’ υπέρβαση στην έναρξη της επόμενης) εβδομάδας η πλέον πολυσυζητημένη δίκη θα έχει ολοκληρωθεί.