Ευχές στα πληρώματα της νυχτερινής βάρδιας από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ

Στο Κέντρο Άμεσης Δράσης με το ένστολο προσωπικό, άλλαξε το χρόνο ο Αρχηγος της ΕΛΑΣ και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Διαβίβασαν μέσω ασυρμάτου ευχές προς το ένστολο προσωπικό που βρίσκονται σε νυχτερινή υπηρεσία.

Φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ αντήλλαξαν ευχές με το ένστολο προσωπικό της 2ης αλλαγής που βρίσκονται σε νυχτερινή υπηρεσία στην αλλαγή του χρόνου.

ΕΛΑΣ_2017

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωσταντίνος Τσουβαλας και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους Αστυνομικούς της 2ης αλλαγης, οι οποίοι ήταν στο δρόμο και άλλαξαν το χρόνο με την “οικογένεια της ΕΛΑΣ”, μακριά απο τις δικές τους οικογένειες.

2017ευχές ελασ

Στο μηνυμά του, ο αναπληρωτής Υπουργός, αναγνώρισε οτι το ένστολο προσωπικό απουσιάζει από τις οικογένειές του, με παράθεση της (παρελθοντικής του) πορείας στο Στρατό ..” ξέρω τι σημαίνει τέτοιες ωρες να είσαστε στην υπηρεσία- εχω υπάρξει κι εγώ χρόνια στη Στρατιωτική μου καριέρα- όμως σε εσάς στηρίζεται η ασφάλεια της πολης, και της χώρας και ειναι σημαντικό ωστε ο υπόλοιπος κόσμος να είναι όπου πρέπει .. Ευχαριστούμε για την προσφορα σας, και να ευχηθούμε η νεα χρονιά να ειναι καλύτερη, η χώρα μας να βγει από την κρίση και να δούμε καλύτερες μέρες. “

Τόσκας_2017

Στο ευχετήριο μήνυμά του, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωσταντίνος Τσουβάλας, εξέφρασε, τις ευχαριστίες και τις ευχές του προς όλο το ένστολο προσωπικό της επικράτειας που βρίσκεται στην υπηρεσία, κατά την αλλαγή του χρόνου. ..”Γνωρίζω οτι η καθεμια και ο καθενας σας, αποψε, λειπετε απο ανθρωπους που αγαπάτε.. Η υπηρεσία σας αυτη επιτελεί προσφορά και δώρο στην κοινωνία που ανταποδίδεται σε σας και την Αστυνομία με την αναγνώριση και την ευγνωνοσύνη στο έργο σας”.

ΑΔ_Τόσκας