Ευχαριστήρια επιστολή του Α ΔΑ Δωδεκανήσου Υποστράτηγου ε.α., Φώτη Νικολόπουλου

Ευχαριστήρια επιστολή του Υποστράτηγου ε.α. Φώτη Νικολόπουλου, ο οποίος διέθετε Διευθυντής στηνα Α ΔΑ Δωδεκανήσου.

Αγαπητοί συνάδελφοι μετά την αποστρατεία και αποχώρηση μου από την θέση του Διευθυντή της Α΄Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σου , αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την γόνιμη, ειλικρινή, αποτελεσματική συνεργασία μας ως και την ανεκτίμητη βοήθεια και στήριξη που μου προσφέρατε κατά την άσκηση των καθηκόντων μου την τελευταία τριετία.
Όλοι σας εκτελέσατε με ζήλο, ευσυνειδησία και αυταπάρνηση το δύσκολο και απαιτητικό αστυνομικό λειτούργημα και για αυτό θα ήθελα να σας παροτρύνω να συνεχίσετε την προσπάθεια με αφοσίωση στο υπηρεσιακό καθήκον ώστε να συμβάλλετε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνικής ειρήνης.
Αγαπητοί συνάδελφοι θεωρώ ότι υπερέβαλα εαυτόν υπηρετώντας με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και δικαιοσύνη την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή εισπράττοντας εκτίμηση και αποδοχή.
Αποχωρώ με την αίσθηση της επιτυχούς προσπάθειας που έγινε με την δική σας πάντα βοήθεια στο δύσκολο έργο μας. Ενεργήσαμε από κοινού για τους πολίτες και την κοινωνία.
Επίσης, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους πολίτες, Αρχές, Φορείς, Σωματεία ως και τον δημοσιογραφικό κόσμο της Δωδεκανήσου για την αγάπη και εκτίμηση με την οποία με περιέβαλαν, την κατανόηση που επέδειξαν σε δύσκολες στιγμές και την αδιαμφισβήτητη βοήθεια που μας προσέφεραν.
Εύχομαι καλή θητεία στο νέο Αστυνομικό Δ/ντή για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και σε όλους σας κάθε επιτυχία με υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α

_____________

* dimokratiki.gr