“Έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, όταν βλέπεις την ηγεσία να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες και στους προβληματισμούς μας για την φύλαξη των συνόρων”

Με αφορμή την υπόσχεσή της ίδρυση πλωτής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ για προστασία των συνόρων στις παραποταμιες περιοχές του Έβρου.

“Έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, όταν βλέπεις την ηγεσία να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες και στους προβληματισμούς που θέτει η Ομοσπονδία μας για την φύλαξη των συνόρων. Στις προτάσεις μας για μια καλύτερη φύλαξη των συνόρων μας και μια ορθολογική διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τα γρήγορα αντανακλαστικά της Ηγεσίας του Αρχηγείου αλλά και της ίδιας της Υπουργού σε αυτό που καταθέσαμε πριν λίγο καιρό για αναβάθμιση της συνοριακής φύλαξης στην περιοχή του Έβρου. Μαζί με το Σωματείο των Συνοριακών Φυλακών Έβρου η ΠΟΣΥΦΥ, έχει οραματιστεί και έχει δεσμευτεί σε αυτούς που φυλάνε τις Θερμοπύλες πως οι συνθήκες θα αλλαξουν και η συνοριακή φύλαξη στον Έβρο, θα αποτελέσει πρότυπο διοικητικής και επιχειρησιακής λειτουργίας.
Οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι μας μαζί με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία η χθεσινή εξαγγελία για την Δημιουργία Διεύθυνσης Συνοριακής Φύλαξης Έβρου, να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο παραγωγικός συνδικαλισμός δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο σε καταγγελίες. Έχει υποχρέωση να καταθέτει προτάσεις και να συμβάλλει στην υλοποίηση τους προς το συμφέρον της Χώρας και των εργαζομένων”, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρελας.