Έχασε το χέρι ο 32άχρονος Αστυνομικος, δίνουν μάχη να σωθεί το πόδι του|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Αγωνία για την οικογένεια του 32άχρονου αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ο οποίος νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο στο Ηράκλειο. Η μεταφορά του κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να υποβληθεί στην ιδιαίτερα δύσκολη επέμβαση επανασυγκόλλησης του άνω άκρου καθώς ακρωτηριάστηκε.

image

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ Αθηνών ωστόσο η εγχείρηση επανασυγκόλλησης του χεριού δεν ήταν επιτυχής.

Τιτάνια μάχη να σωθεί το πόδι
Μάχη με το χρονο για να “σωθεί” μετά το σοβαρό τραυματισμό, το πόδι του οι γιατροί στο ΚΑΤ. Στο πλευρό του βρίσκονται οι συνάδελφοί του, έτοιμοι να προσφέρουν αίμα αφόσον χρειαστεί καθώς η Ένωσης Αστυνομικών αστυνομικών διαθέτει τράπεζα αίματος.

image

Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση αερομεταφοράς του 32άχρονου Αστυνομικού στην Αθήνα με c130 μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του στη γέφυρα της Λεωφόρου Κνωσσού, το απόγευμα της Κυριακής (09/05-16.00)

Σοβαρά τα τραύματα

image

Αγωνία για τους συναδέλφους από τη στιγμή που οι συνάδελφοί του με τηλεφωνήματα προσπαθούν να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας και αγωνιούν για τον 32άχρονο που δίνει αγώνα ζωής.


*neakriti.gr