εα Αστυνομικός Δ/ντης Κέρκυρας Γ. Αγάθος: “Αποχωρώ περήφανος”

«Μετά την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας τερματίζεται μετά από ένα ταξίδι 35 χρόνων η πορεία μου στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας», δηλώνει ο πρ. Αστυνομικός Δ/ντης Κέρκυρας Γ. Αγάθος.

Και συνεχίζει:
«Ως αστυνομικός ένιωσα όλα αυτά τα χρόνια την ηθική ικανοποίηση της προσφοράς στην κοινωνία, αλλά και ως άνθρωπος την χαρά να αναπτύξω ειλικρινείς σχέσεις τόσο με τους συναδέλφους μου όσο και με τους πολίτες της Κέρκυρας.
Θεωρώ ύψιστη τιμή που υπηρέτησα και προσέφερα τις υπηρεσίες μου ως Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας για τρία χρόνια. Αποχωρώ υπερήφανος που για περίοδο δεκαεπτά συνολικά ετών, προσπάθησα από τις θέσεις που υπηρέτησα για το καλύτερο του τόπου και των συμπολιτών μου.
Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, διότι καθημερινά στήριξαν την προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων των συμπολιτών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Κρατάω το ήθος και τον επαγγελματισμό τους και αναγνωρίζω στον κόπο τους και στις θυσίες τους, την πραγματική έννοια της προσφοράς στην κοινωνία.
Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της εκκλησίας, της δικαιοσύνης ,της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ΜΜΕ και των φορέων και συλλόγων για την εξαιρετική συνεργασία που αναπτύξαμε.
Οφείλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά την οικογένειά μου για την στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια.
Εύχομαι στους πολίτες της Κέρκυρας ευημερία και προκοπή και στον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Κέρκυρας καλή επιτυχία στο έργο του».

__________

* corfupress.gr