εα Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ για Σταυρόπουλο: “Έγιναν Ταξίαρχοι ένα σωρό βλάκες κι έκοψαν αυτόν..”|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Από τα παραλειπόμενα της χθεσινής τελετής παράδοσης- παραλαβής των καθηκόντων του νέου αρχηγού στην Αμυγδαλέζα. Έχει γίνει ένα μικρό πηγαδάκι απόστρατων αξιωματικών και δημοσιογράφων, γύρω από έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους για πολλούς και διάφορους λόγους πρώην αρχηγούς της Αστυνομίας.

image

Αναδημοσίευση από το bloko.gr
Ο πρώην αρχηγός, που ειρήσθω εν παρόδω διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα, όπως και όλοι από τους πρώην που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για να τιμήσουν τον απερχόμενο και το νέο αρχηγό, σχολίαζε ότι η αποπομπή Σταυρόπουλου συνιστά ευθέως πλήγμα στο ηθικό των αξιωματικών της Ασφάλειας.
“Δεν μπορεί ένας τέτοιος αξιωματικός, με τέτοιες περγαμηνές και όνομα στο Σώμα να φεύγει από το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή”, σχολίαζε με σκωπτικό σκεπτικό. “Δείτε, μας παρότρυνε, ποιοι έγιναν ταξίαρχοι. Προς Θεού δεν θέλω να πω όπως ο Τόσκας ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι άχρηστος, Όμως αν ψάξετε θα βρείτε μεταξύ τους και κάποιους βλάκες. Αυτό πάντοτε γινόταν. Όμως να κοπεί αξιωματικός σαν τον Σταυρόπουλο και σε τέτοιο βαθμό, γίνεται σπάνια”.
Με το συγκεκριμένο αρχηγό έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές κι έχουμε αντιπαρατεθεί άλλες τόσες και όταν ήταν στην ενέργεια και όταν βρέθηκε εκτός. Μπορούμε όμως να διαφωνήσουμε σε κάτι αυτή τη φορά, ειδικά σε ότι αφορά στο ηθικό πλήγμα που δέχτηκε η Ασφάλεια; Όταν κόβουν με τέτοιο τρόπο τον Σταυρόπουλο, ποιο μέλλον και ποιες προοπτικές βλέπουν οι άλλοι που δίνουν τη μάχη του εγκλήματος μπροστά τους;


*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport