Δυτική Αχαϊα: Ο Διοικητής – Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Διδάκτορας και κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι

«Σε μια Αστυνομία του μέλλοντος, η καινοτομία και η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της», με αυτή την αναφορά ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος, βράβευσε (27/05) τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας Αστυνόμο Α΄ Χρήστο Λαμπρόπουλο, για την απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.), στα πλαίσια της διδακτορικής διατριβής του.

Ο Αστυνόμος Α΄ Χρήστος Λαμπρόπουλος, είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών (Μ.Β.Α.) και από τους πρώτους Έλληνες υποψήφιους διδάκτορες σε θέματα νεοφυούς επιχειρηματικότητας (startups) στο Τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πατρών, ενώ έχει αρκετές εκπαιδεύσεις σε θέματα διοίκησης – ηγεσίας.

Ο Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συμμετείχε στην ευρεσιτεχνία του καινοτόμου οικολογικού υλικού- από αναξιοποίητες πρώτες ύλες – με ισχυρό περιβαλλοντικό αντίκτυπο με παγκόσμια αναγνώριση . Το eco-friendly υλικό αναπτύσσει η startup εταιρεία, την οποία ίδρυσε η σύζυγός του, από κοινού με άλλες τέσσερις γυναίκες.

_______________________________________

* pelop.gr