Δύσκολη η κράτηση στη ΓΑΔΑ για την παίκτρια Reality- Φωνές και ένταση σε επικοινωνία απο το καρτοτηλέφωνο

Εν αναμονή της αποοογιας τους στον Ανακριτή η παίκτρια Reality και ο ποδοσφαιριστής σύντροφος της, οι οποίοι συνελήφθησαν για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης,  παραμένουν κρατούμενοι χωριστά στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας

Με την άσκηση Ποινικής Δίωξης και την παραπομπή τους στον Ανακριτή (10/09) η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο Δημήτρης Ρεγγενίδης παραμένουν κρατούμενοι, καθώς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα (13/09). Σύμφωνα με πληροφορίες, του NantiaReport.gr, η πρώην παίκτρια του Power of Love, κρατούμενη στη γυναικεία πτέρυγα, δέχεται επισκέψεις μόνο από το γραφείο του ποινικολόγου, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος και ανέλαβε την νομική της εκπροσώπηση και τη μητέρα της. Ωστόσο η παραμονή στο Αστυνομικό Μέγαρο είναι δύσκολη, καθώς φέρεται να είχε κρίση υστερίες το πρωί του Σαββάτου (11/09), ενώ μιλούσε στο καρτοτηλέφωνο και με την παρέμβαση του σκοπού κρατητηρίων ηρέμησε στη συνέχεια.

Την ίδια στιγμή ο 32χρονος σύντροφος της Δημήτρης Ρεγγενίδης, βρίσκεται σε άλλο κελί χωρίς να απασχολεί ήνα εκφράζει απαιτήσεις.

Με δήλωση του ο συνήγορός του, Σταύρος Γεωργόπουλος, υποστήριξε ότι πρόκειται για τοξικοεξαρτημένο άτομο και λόγω χρέους τους προς τον προμηθευτή του, «υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε».

Αναμένεται το μεσημέρι της Δευτέρα (13/09) να ακούσουν την απόφαση της ποινικής τους μεταχείρισης από τον Ανακριτή μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.