Δυο λιοντάρια και μια τίγρης με προορισμό την Αλβανία προερχόμενα απο Σλοβακία πέρασαν από διασυνοριακό έλεγχο του Προμαχώνα

Στο διαβατηριακό σταθμό του Προμαχώνα ως δηλωμένο φορτίο έχοντας όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, δηλώθηκαν άγρια ζώα με τελικό προορισμό την Αλβανία ωστόσο μια ψευδής αναγγελία ανέφερε ότι τελικός προορισμός ήταν η Μύκονο και προκάλεσε ανούσιες αντιδράσεις

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr το φορτίο με δυο λιοντάρια και μια τίγρης, διέθετε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, και είχε τελικό προρισμό την Αλβανία όπου και εχει αφιχθεί απο το πρωί της Δευτέρας (13/06).

Το φορτίο εισήλθε στις 05.00 το πρωί της Δευτέρας (13/06) στην Ελλάδα στα Tranzit του τελωνείου Προμαχώνα, προερχόμενα από τη Σλοβακία. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο, το φορτηγό που μετέφερε τα άγρια ζώα επήλθε (13/06-07.30) από το τελωνείο των Ευζώνων- χωρίς άλλη στάση- με τελικό προορισμό την Αλβανία.

Η διαδικασία μεταφοράς μέσω Ελλάδος επελέγη  λόγω της τεχνικής υποστήριξης στους απαραίτητους ελέγχους των αρμόδιων Υπηρεσιών που λειτουργούν σε ορισμένα τελωνεία της χώρας.