“Δώσε τον “εγκέφαλο” της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλιώς θα “τελειώσουμε Πολιτικά” το αφεντικό σου”

Κείμενο που φέρει την υπογραφή της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης, αναφέρεται σε στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για τη υπόθεση δολοφονίας ρου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ολόκληρο το κείμενο όπως εστάλη στο Nantiareport.gr με τίτλο “Προς Σαημίρ Ταχίρι. Δώσε τον ¨εγκέφαλο στην Ελλάδα¨ της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλιώς θα ¨τελειώσουμε Πολιτικά ¨ το αφεντικό σου”:
“Ζητάμε συγνώμη από την ΕΛ.ΑΣ, άλλωστε, είχαμε προειδοποιήσει πάλι . Τα στοιχεία και η συνδρομή μας δόθηκε σε ¨φίλους , μέλη¨ της Ιταλικής αστυνομίας. Μπορείτε να το ¨τσεκάρετε¨

Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι οι Ιταλικές αρχές είχαν ¨προχωρήσει¨ αρκετά στην εξάρθρωση Ιταλοαλβανικού κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από Νάπολη σε Αλβανία , παρακλάδι του οποίου έφτανε και Ελλάδα .

Μετά τον πρώην συνεργάτη του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα, πρώην ΥπΕσ , τον
(Saimir Tahiri ) και τον αστυνομικό διοικητή της Χιμάρας ( Δρυμάδες ) Sokol Bode που ως γνωστό κατηγορούνται ήδη ως ¨εγκέφαλοι¨ σε διεθνείς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, σειρά έχουν Βουλευτής, μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, μεγάλη γνωστή οικογένεια στην Χιμάρα , αλλά και έλληνες της Χιμάρα .

Το λάθος το έκανε τελικά ο ξάδελφος του Saimir Tahiri ( μπέρδεψε τα¨μαύρα¨ τηλέφωνα ) και τηλεφώνησε σε κινητό μας ¨δούρειο Ίππο¨

Οι δολοφόνοι τους Ζαφειρόπουλου είναι πλέον γνωστοί και αναζητούνται . Αφού προμηθεύτηκαν από γνωστό Σούπερ Μαρκετ , τρόφιμα για αρκετές ημέρες, τρύπωσαν σαν τα ποντίκια.

Ο εγκέφαλος , ο εντολέας τους όμως , παραμένει ( προς το παρόν) άγνωστος

Συνεχίζεται “..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ