Δωρεάν WI-FI σε όλα τα λεωφορεία της ΔΑΕΘ!

Την κάλυψη των εξόδων εγκατάστασης και λειτουργίας WI-FI σε όλα τα (περπου 25) λεωφορεία της ΔΑΕΘ -ΥΑΤ και ΥΜΕΤ- προτίθεται να αναλάβει συνδικαλιστικό όργανο των  ενστόλων στη Θεσσαλονίκη με σχετικό  έγγραφο το οποίο απέστειλε στη Διοίκηση της Υπηρεσίας προς έγκριση.

wp-1460506033155.jpgΟ Συνεταιρισμός Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, έκανε αποδεκτή πρόταση της Συνδικαλιστικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και απέστειλε έγγραφο στην Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, κάνοντας γνωστή την απόφασή του, να καλύψει όλα τα έξοδα εγκατάστασης και λειτουργίας WI-FI σε όλα τα λεωφορεία της ΔΑΕΘ δηλαδή σε ΥΑΤ και ΥΜΕΤ (περίπου 25 λεωφορεία).
Με την εγκατάσταση του WI-FI θα μπορούν να έχουν απολύτως δωρεάν internet όλοι οι συνάδελφοι που θα επιβαίνουν στο κάθε λεωφορείο.
Η δυνατότητα των μηχανημάτων είναι μέχρι 250 συνδέσεις ταυτόχρονα. Το έγγραφο του Συνεταιρισμού, παρελήφθη στις 6-4-2016 από τον Διευθυντή της ΔΑΕΘ. Η πραγματοποίηση πλέον θα εξαρτηθεί από την έγκριση της Υπηρεσίας και ελπίζουμε η Υπηρεσία να δει θετικά την πρόταση και να δώσει άμεσα την έγκρισή της.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τον Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης για την αποδοχή της πρότασης.

__________

*dinamianagennisis.gr