Δολοφόνησε την 32άχρονη Εφοριακό για να της αποσπάσει την τσάντα και το κινητό τηλέφωνο

Τοξικομανής ο κατ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 32άχρονης Εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Πούλησε το κινητό της τηλέφωνο, και αποχώρησε με μηχανάκι από το Νεκροταφείο μετά τη δολοφονία της. Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 58άχρονος δράστης, φέρεται σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, να έχει ομολογήσει το έγκλημα, υποστηρίζοντας στους Αστυνομικούς ότι δολοφόνησε με 14μαχαιριές, τη νεαρή Εφοριακό, όταν στην επίθεση σε βάρος της για να τη ληστέψει η 32άχρονη αντιστάθηκε. Τοξικομανή, και σεσημασμένος για ναρκωτικά ο 58άχρονος, οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία σε βάρος της Εφοριακού.

Ο 58άχρονος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr, ο δολοφόνος της 32άχρονης Δώρας, έχει αποτυπωθεί σε βιντεοληπτικό υλικό, να αποχωρεί με μηχανάκι απο το Β Νεκροταφείο μετά τη δολοφονία. Απο την άρση απορρήτου, προέκυψε ότι επιχείρησε- σχεδόν μία ώρα μετά- τη δολοφονία που είχε διαπράξει, να πουλήσει το ενεργοποιημένο το κινητό της Εφοριακού, σε κατάστημα αλλοδαπών στην περιοχή της Ομόνοιας επί της Μενάνδρου.

Με τη διαδικασία της “ραδιογωνομέτρησης” προέκυψε το “ιχνος” του σήματος που εξέπεμπε το κινητό της νεαρής γυναίκας και “εντοπίσθηκε” η παρουσία του 58άχρονου, σε βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής με αξιοποίηση πληροφοριακού υλικού και προανακριτικά ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν κατά  τις έρευνες, αναζήτησαν στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων της περιοχής και προσδιόρισαν την επιχείρηση στην οποία  ο δράστης προσπάθησε να πουλήσει το τηλέφωνο της Δώρας Ζέμπερη.

Με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία ο 58άχρονος παραπέμφθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.