Δολοφονία Μακρή: Στην Ευελπίδων ο Βούλγαρος αρνούμενος τις κατηγορίες

Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων υπό αυστηρή Αστυνομική επιτήρηση οδηγήθηκε ο Βούλγαρος, φερόμενος ως εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη, τον περασμένο Οκτώβριο στο Πανόραμα Βούλας.

Ο κατηγορούμενος ως εκτελεστής του 47άχρονου ΕλληνοΑυστραλου επιχειρηματία ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα (08/04) να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας που του αποδίδεται.

Στα Δικαστήρια παραβρέθηκαν οι γονείς του Βούλγαρου οι οποίοι ταξίδεψα στην Ελλάδα και η σύντροφός του

Ο 31άχρονος Βούλγαρος έλαβε (05/04) προθεσμία απο το αυτόφωρο κατηγορούμενος και για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής, της πλαστογραφίας και της φθοράς ξένης περιουσίας, και πρόκειται να απολογηθεί στις 10 Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με το συνήγορό του, Απόστολο Λύτρα, ο 31άχρονος Βούλγαρους, αρνειται όλες τις κατηγορίες. «Περιμένουμε να πάρουμε τα DVD που υπάρχουν στη δικογραφία και από εκεί και πέρα θα γίνουν και οι αναλύσεις. Σύμφωνα με όσα έχω δει και εγω μέχρι στιγμής μιλάμε για κάποιες ενδείξεις που τον συνδέουν με τον τόπο του εγκλήματος και όχι αποδείξεις» και πρόσθεσε οτι δεν εντοπίζονται στο χώρο- καθώς δεν περιλαμβάνονται στα έγγραφα της ΔΕΕ- τα αποτυπώματα του και DNA που να τον συνδέουν με τη σκηνή του εγκλήματος.

Για την ιδια υπόθεση αναζητείται από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και αδελφος του.