Διόδια Ελευσίνας: “50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του!”- Οι ευφάνταστες δικαιολογίες για να εκδράμουν

 

Ο οδηγός οχήματος στην προσπάθειά του να περάσει τα διόδια της Ελευσίνας σε ερώτηση Τροχονόμου, επικαλέστηκε ευφάνταστο επιχείρημα το οποίο ωστόσο δεν του εξασφάλισε τη διέλευση και αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή για την Αθήνα

Με τους επίδοξους εκδρομείς του Πάσχα, ασχολήθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ του Σαββάτου (24/04). Σε απευθείας σύνδεση από τα διόδια Ελευσίνας, ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Καπερναράκος, δίνει το ρεπορτάζ για τους ελέγχους της Τροχαίας, με καλεσμένο τον Διοικητή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Σπύρο Λάσκο .

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ, για τις δικαιολογίες που έχουν ακούσει από πολίτες οι οποίοι «προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο», χωρίς να περιμένει την απάντηση του Αξιωματικού της Τροχαίας που προκάλεσε … αίσθηση και γέλιο στους παρεβρισκόμενους και στους τηλεθεατές.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διοικητή της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχο Σπύρο Λάσκο, ενώ πρόσθεσε, «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

«Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει», σχολίασε με ευχάριστη πρόθεση από το στούντιο η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, με τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ να δράττεται του σχολίου και να τονίζει ότι «την αγαπώ κι εγώ τη δικιά μου πεθερά, την αγαπώ κι εγώ την πεθερά του» ενώ συνέχισε να παραθέτει και άλλες περιπτώσεις οδηγών οι οποίοι με λιγότερο ευφάνταστες δικαιολογίες επιχείρησαν να εκδράμουν για το Πάσχα, αλλά κατέληξαν με αναστροφή στην αφετηρία τους.