Δημοσιοποίηση στοιχείων για τον Πτέραρχο εα- Βίαζε την ανάπηρη κόρη της αδελφής του

Διάταξη δημοσιοποίησης στα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 70άχρονου Πτεράρχου ε.α, κατηγορούμενος για βιασμό.

Όταν στο nantiaReport (10/05) είχαμε προβεί στη δημοσίευση με τίτλο “Καμματερό: “Εκ κρυπτώ” η προφυλάκιση για το βρασμό της ΑμεΑ ανιψιάς του“, είχαμε γίνει αποδέκτες “ενοχλημένων” σχολίων, για τη δημοσιοποίηση της προφυλάκισης Πτεράρχου εα ο οποίος συνεληφθη (40/04) στον Κόκκινο Μύλο, κατηγορούμενος για βιασμό της ανιψιάς του, κόρης της αδελφής του, άτομο ΑμεΑ.

Με Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης (17/05) τα στοιχεία του 70άχρονου Λουμάκου Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Λουμακος_πανα_βιασμο

Ο συνταξιούχου της Αεροπορίας- Πτέραρχος εα, πατέρας και παππούς τεσσάρων εγγονών είχε ενεργό συμμετοχή στα κοινά με ψηφοδέλτιο της ΝΔ και Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αχαρνών- Θρακομακεδόνων. Όπως προκύπτει από την προανάκριση, βίαζε την 34άχρονη ανιψιά του επί περίπου δύο χρόνια, οι γείτονες αντιλήφθηκαν τις αρρωστημένες πράξεις του και προχώρησαν στην καταγγελία σε βαρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές, στο nantiaReport η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε επ’ αυτοφώρω, στο σπίτι του στις Αχαρνές- Κόκκινος Μύλος.

Σε βάρος του 70άχρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών και κρίθηκε προφυλακιστέος .

Ο Παναγιώτης Λουμάκος κρίθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές της Τρίπολης με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα .