Δήμος Αχαρνών: Περισσότερους από 750 ελέγχους και βεβαιωμένες παραβάσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών

Σε υποστήριξη της στρατηγική που έθεσε η Κυβέρνηση, ο Δήμος Αχαρνών, για την προάσπιση της δημόσιας υγείας

Με ελέγχους και βεβαίωση παραβάσεων σε πεζούς και οδηγούς, επιτήρηση στα δημοτικά κτήρια, στους αθλητικούς χώρους, τις παιδικές χαρές και τις πλατείες, κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας Αχαρνών συνδράμουν το το έργο της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των μέτρων για την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid19.

Από τις 23 Μαρτίου 2020, πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας Αχαρνών, έχουν- έως σήμερα- πραγματοποιήσει περισσότερους από 750 ελέγχους και βεβαιώσει πρόστιμα σε παραβάτες, ενώ με μεγαφωνική οχήματα του Δήμου ενημερώνουν τους πολίτες στο συνετισμό και τον πλέον απείθαρχων.

«Το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας, είναι καίριο και αποτελεσματικό στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Εμείς ως Δημοτική Αρχή, είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία όλων. Οφείλω να ευχαριστήσω του δημότες των Αχαρνών που παραμένουν στα σπίτια τους και περιορίζουν τις μετακινήσεις τους μόνο στις απολύτως απαραίτητες. Όσο οι συμπολίτες μας λειτουργούν με ατομική ευθύνη, τόσο εμφανή θα είναι τα θετικά αποτελέσματα!» τονίζει, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός.