Δήλωσε την εξαφάνιση του γιου της, η τραγουδίστρια

Η αδυναμία επικοινωνίας με το γιο της, ο οποίος σπουδάζει στο εξωτερικό, οδήγησαν την τραγουδίστρια Πωλίνα στο ΑΤ να δηλώνει της εξαφάνιση του.

image

Στο Τ.Α. Χαλανδρίου(06/06) δήλωσε την εξαφάνιση του 21άχρονου γιου της Απόστολου, η τραγουδίστρια Πωλίνα.
Ο νεαρός σπουδαζει στη Γλασκωβη κσι όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, είχε να επικοινωνήσει σχεδόν τέσσερις μέρες με το γιο της και ανησύχησε. Όπως κατέθεσε η Πωλίνα, περίμενε το βράδυ της Κυριακής (06/06) στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τον 21άχρονο, ο οποίος δεν αποβιβάστηκε από την πτήση που έφτασε στην Ελλάδα. Μη έχοντας άλλο τρόπο επικοινωνίας, δήλωσε την εξαφάνισή του.
Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον 21άχρονο, και σε συνέντευξή της είχε δηλώσει “Ο γιος μου έκοψε νωρίς τον ομφάλιο λώρο. Δεν άντεχε την καταπίεσή μου”.
Για τις αρχές η υπόθεση ερευνάται με αφορμή την καταγγελία της μητέρας του 21άχρονου, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια μετεφηβικη παρόρμηση με το νεαρό να παρέλειψε να ενημερώσει τους οικείους του.
Απο τις Ελληνικες Αρχες, ωστόσο, ενημερώθηκε μέσω του γραφείου της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκε  το τμήμα της Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.