Δικαστική απόφαση επιδίκασε στην οικογένεια Παντελίδη, ποσό αποζημίωσης από την Μίνα Αρναούτη

Εκδικάστηκε στο Δικαστήριο Μυτιλήνης αγωγή της οικογένειας Παντελίδη, κι έκρινε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση τη συνεπιβάτιδα στο όχημα του τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη, η οποία καλείται να καταβάλλει χρηματική αποζημίωση

Το χρηματικό ποσό των €11.500 με απόφαση του Δικαστηρίου της Μυτιλήνης, καλείται να πληρώσει η Μίνα Αρναούτη στους γονείς και τα δύο αδέρφια του Παντελή Παντελίδη, σε αγωγή, την οποία κατέθεσαν το 2018, η οικογένεια του τραγουδιστή, με την οποία ζητούσε για τον κάθε ένα ξεχωριστά το ποσό των €21.000 (σύνολο €84.000). Όπως ανέφερε η 35χρονη, σε ανάρτησή της, εξαιτίας του τροχαίου έχει υποβληθεί σε διαδοχικά χειρουργεία, και ως εκ τούτου, αδυνατεί να καταβάλλει το ποσό που της επιδικάστηκε λόγω της αναπηρίας που προέκυψε από το τροχαίο με θύμα τον δημοφιλή τραγουδιστή. «Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάσθηκα να τους πληρώσω €2.000 στον καθένα πέραν τόκων και δαπανών (περίπου €11.500 ). Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στην Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία».

Στην απόφαση του δικαστηρίου αναφέρθηκε στο λογαριασμό που διατηρεί Μίνα Αρναούτης στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς σύμφωνα με την απόφαση, «Υποχρεώνει την εναγόμενη να άρει την ιστορούμενη στο σκεπτικό της παρούσας προσβολή του δικαιώματος στην προσωπικότητα των εναγόντων, και συγκεκριμένα να αναρτήσει δημόσια στον προσωπικό λογαριασμό της στον ιστότοπο της κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” το διατακτικό της παρούσας. Απαγορεύει στην εναγόμενη να προβαίνει στο μέλλον στην καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητας των εναγόντων», αναφέρεται .