Διεθνής αερολιμένας Αθήνας – Άμεση Δράση (3-0)

Στο ΟΑΚΑ διεξήχθει ο μικρός τελικός πρωταθλήματος Αστυνομίας ανάμεσα στον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος και της Άμεσης Δράσης.

image

Η ομάδα του Αεροδρομίου επικράτησε με 3-0 και κατέλαβε την 3η θέση. Την πρώτη κατέλαβε το ΥΑΒΕ/ Α.Τ Καλλιθέας και την 2η η ομάδα της Βουλιαγμένης.
Οι νερατζούρι του Λυμπέρη Αγγελόπουλου κυριάρχησαν σε όλα τα μήκη και πλάτη του σταδίου και δίκαια επικράτησαν.
Τα τέρματα σημείωσαν οι: Λυμπέρης(20’ 64’), Μπουγατσιάς 23’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο 60’ ο ποδοσφαιριστής του Αεροδρομίου Καρύκης και με την γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα Γιώργου Ζήκου ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Μάλαμα οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Θεοδωρίδης(Αεροδρομίου) και Δαρδαμάνης(Α.Δ) με δευτερη κίτρινη και σκληρό μαρκάρισμα.
Επίσης στο 65’ πέναλτι που κτύπησε ο Βασιλόπουλος της Αμεσης Δράσης έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτήτευσε ο Μάλαμας. Βοηθοί: Αργυρός-Χόικας. 4ος: Ζαχαρόπουλος. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Γιώργος Ζήκος.

Δ.Α. ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (προπονητής Λυμπέρης Αγγελόπουλος): Νεονάκης, Μπαξεβάνης, Στεργιανός, Θεοδωρίδης, Τσάρδας, Μπουγατσιάς, Καρύκης, Λυμπέρης, Τσοπουρίδης Γ, Γιωτας. Τσοπουρίδης Χ.

Αγωνίστηκαν και οι: Αργύρης, Καρράς, Γεωργίου, Χασάπης, Κωστακόπουλοις, Καραγιάννης, Πολύζος(τερμ).

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ (προπονητής Χαράλαμπος Παγάνης): Λαδίκος, Χουιλίδης, Ντελής, Κερασίδης, Καζάς, Ντεμίρης, Δαρδαμάνης, Πανώλης, Βασιλόπουλος, Μήτρακας, Ζήκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Χατζίνας, Λοίζος, Κάτσαρης, Φαναριώτης, Ασημακόπουλος, Μαιδάτσης, Μουντρίχης, Ναρασιάννης.

***Τον αγώνα παρακολούθησαν οι: κ.κ. Σδούκος (Α/Δ), Χρυσανθόπουλος(Α/Δ), Κονδύλης(Α/Δ),  ο υποστράτηγος κ. Τσίγκος. Oι συνδικαλιστές Καλλιακμάνης –Βρέντας και η Υποδιευθύντρια Βασιλάκη.
Παραβρέθηκε ακόμα ο Γιώργος Τσουκάλης, ο Κώστας Χατζής(Α.Τ Βουλιαγμένης), κ.α.
***Τέλος δόθηκαν μετάλλια και πλακέτα του 1ου σκόρερ και το κύπελλο στο νικητή ενώ ανοίχτηκαν και σαμπάνιες και δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους παίκτες από τους νικητές. Ενώ η ΑΕΚ μοίρασε αναμνηστικά και στις δύο ομάδες .

Υ.Γ Αξίζουν συγχαρητήρια  στο αεροδρόμιο για την οργάνωση της εκδήλωσης. Οτι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρονια σε επίπεδο οργάνωσης.


*topiko24.gr