Διερχόμενη ΔΙ.ΑΣ είδε γυναίκα να κρέμεται σε μπαλκόνι και έσπευσε σε βοήθεια- Την ανέσυρε ασφαλή Πυροσβέστης (φωτο)

Πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ σε διατεταγμένη υπηρεσία ενεργούσε περιπολία, όταν είδε από μπαλκόνι ορόφου να κρέμεται το σώμα γυναίκας

Αίσιο τέλος είχε περιπέτεια γυναίκας, η οποία υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε να αιωρείται από το μπαλκόνι ορόφου πολυκατοικίας, για σχεδόν μιάμιση ώρα μέχρι τελικά να την ανασύρουν ασφαλή.

Διερχόμενο πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ, διέκρινε (10/03-13.00) στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου της εξαώροφης πολυκατοικίας, επί της οδού Ανδρομάχης στο Βύρωνα Αττικής. Το σώμα της 50άχρονης γυναίκας ήταν αιωρούμενο στο κενό με τα χέρια της να κρατάει την κουπαστή και τα πόδια της να αγγίζουν οριακά την τέντα του διαμερίσματος του 4ου ορόφου. Άμεσα ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και δόθηκε εντολή να μεταβούν στο σημείο πληρώματα που περιπολούσαν την περιοχή.

Οι δύο Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο και ζήτησαν από τους ενοίκους να τους επιτρέψουν πρόσβαση στο μπαλκόνι. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πληρώματα και περιπολικά της Άμεσης Δράσης καθώς και 12Πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και κλιμακοφόρο της Πυροσβεστικής. Από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, αποφασίστηκε και Πυροσβέστης από το κλιμάκιο που μετέβη στο σημείο, ανέβηκε στο διαμέρισμα του υπερκείμενου ορόφου δέθηκε και κατέβηκε στο σημείο που ήταν κρεμασμένη η 50άχρονη, και από την κουπαστή κατάφερε να ανασύρει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τη γυναίκα ασφαλή.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η 50άχρονη μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο ενώ ερευνάται το περιστατικό προκειμένου να εξακριβωθεί υπό ποιες συνθήκες, βρέθηκε να αιωρείται στο κενό.