Διδυμότειχο: Συνοριοφυλακες  εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητo του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου

Διέσχισε όλη την Ελλάδα, από Αθήνα μέχρι το Διδυμότειχο και εντοπίστηκε στο κλεμμένο Nissan στην επαρχιακή οδό από τους Συνοριοφυλακες του ΤΣΦ Διδυμοτείχου

Στο Διδυμότειχο βρέθηκε (07/06) το κλεμμένο αυτοκίνητο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, με συμμετοχή του στο SYRVIVOR.

Οι δυο τους είχαν κοινοποιήσει την κλοπή του Nissan (04/06) από τη Νίκαια του Πειραιά.

Το τελευταίο διάστημα ίδιου τύπου και εταιρείας οχήματα δηλώνονται ως κλεμμένα από τους ιδιοκτήτες τους και όπως έχει διακριβωθεί Αφρασιατες και Αραβόφωνοι, διακινητές λαθρομεταναστών, κλέβουν αυτοκίνητα και μεταβαίνουν στον Έβρο για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες.

Το ζευγάρι σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ανάφερε, «είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο Διδυμότειχο. Ευτυχώς δεν έχει εμπλακεί σε καμία παράνομη δραστηριότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που βοηθήσατε και κυρίως στην ελληνική αστυνομία που έκανε το έργο της και το κάνει πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να το βρούμε σε μία μέρα. Απλά το αυτοκίνητο πήγε μια βόλτα μέχρι το Διδυμότειχο. Θα μας έρθει σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι όσοι έχουν βρεθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση, να χάσουν το αυτοκίνητό τους, πολύ σύντομα να το βρουν πίσω».

Το Nissan X-Trail «διέσχισε, 1000χλμ πέρασε από 20 σταθμούς διοδίων, δίχως να έχει αλλάξει πινακίδες και όμως δεν εντοπίστηκε, γιατί δεν υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν υπάρχουν μέτρα αστυνόμευσης, για να εντοπιστεί από τους Συνοριοφυλακες που φυλάττουν σύνορα κι έχουν τα μάτια τους και στο εσωτερικό. Ένα ακόμη κλεμμένο αυτοκίνητο που επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του.

Κύριοι με μπαλώματα και εκπτώσεις φύλαξη συνόρων και αίσθημα ασφάλειας της κοινωνίας δεν νοείται, δώστε ελπίδα και εργασιακή προοπτική στους νέους συμβασιούχους συναδέλφους» σημειώνει ένστολος της ΕΛΑΣ.