Διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων 42χρονου, για ασέλγεια ανηλίκων (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα, με Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.

Συνελήφθη (22/12) στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 42χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.image

Πρόκειται για τον ΜΠΑΤΖΙΑΚΑ Σιδέρη του Σωτηρίου και της Μαρίας ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2014, είχε κατ’ επανάληψη ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

imageΗ δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport