Δέρειο: Επίθεση και ξυλοδαρμός δασκάλου από λαθρομετανάστες με κίνητρο τη ληστεία

Ενέδρα από λαθρομετανάστες, με κίνητρο τη ληστεία, στο αυτοκίνητο του δασκάλου Μουσουλμανικού Σχολείου

Με κίνηση από το Μικρό προς το Μεγάλο Δέρειο (10/09), ο δάσκαλος του Μουσουλμανικού Σχολείου, επέβαινε στο όχημα του, όταν οργανωμένη ομάδα λαθρομεταναστών ανέκοψαν την πορεία του και επιχείρησαν να του αποσπάσουν χρήματα και το όχημα.

Ο εκπαιδευτικός είχε κατεύθυνση τα μουσουλμανικά χωριά όπου διδάσκει και θα προετοίμαζε την σημερινή (11/09) πρώτη ημέρα των μαθητών

Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον δάσκαλο, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, καθως αναπτύξει ταχύτητα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Evros-news.gr, το συγκεκριμένο εξαιρετικά περιστατικό έχει αναστατώσει τους κατοίκους των δυο χωριών καθώς επίσης του Σιδηρώ και της Ρούσσας. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, λαθρομεταναστες έχουν κατακλύσει την ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου Σουφλίου.

Ο εκπαιδευτικός ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ μετέβη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου οπου του παρατέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

“Μάζεψε” δεκάδες λαθρομετανάστες η Αστυνομία από την περιοχή

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί επιχείρηση από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, με συλλήψεις λαθρομεταναστών, οι οποίοι με δίαυλο τον ποταμό Έβρο, μέσα απο συγκεκριμένες διαδρομές- Βρυσικών Διδυμοτείχου, Μαυροκκλησίου Σουφλίου και Παλιουρίου, Μεταξάδων Διδυμοτείχου- σε πορεία από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, κατευθύνονται στις Σάπες και την Κομοτηνή.

____________________

* Evros-news