Δεν ήξεραν να τους πάρουν την άποψη για Πρύτανη- Η Φοιτητική ομάδα του Ρουβίκωνα βανδάλισε το ΠΑΠΕΙ

Το ..φοιτητικό παράρτημα του Ρουβίκωνα αντιδρά στο ΠΑΠΕΙ για την επιλογή του Ευάγγελου Μυτιληναίου ως επίτιμο Διδάκτορα

Με μπογιές, σπρέι και βανδαλισμούς στο γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά (31/01)  το φοιτητικό παράρτημα του Ρουβίκωνα -όπως υπογράφουν- προχώρησαν στην ενέργειά τους ως αντίδραση στην απόφαση του Ιδρύματος να τιμήσει τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, αναγορεύοντάς τον σε επίτιμο Διδάκτορα.

«…στην υπάρχουσα παραγωγική διαδικασία που μετατρέπει την εργασία σε μισθωτή σκλαβιά, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων αναγόρευσαν ομόφωνα τον Ευάγγελο Μυτιληναίο επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου, γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά έχει «συμβάλλει εξαιρετικά στους τομείς της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης»… αναφέρουν σε κείμενο ανάληψης ευθύνης για τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές που προκάλεσαν στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα οι Ρουβίκωνες ένω κάνουν μια δική τους “μετάφραση” στο ιδιελογικοπολιτικό υπόβαθρο που πρεσβεύουν.

«Ο πρύτανης του ΠΑ.ΠΕΙ. και ο κάθε πρύτανης να το ξανασκεφτεί δύο και τρεις φορές όταν θελήσει να πάρει κάποια αντίστοιχη απόφαση, η υπουργός Παιδείας και η κυβέρνηση να το σκεφτούν ακόμα περισσότερο εάν θέλουν να συνεχίσουν την επίθεση στους φοιτητές. Γιατί αργά ή γρήγορα θα έχει κόστος».