“Δεν είναι κακό να τίθενται και τα μικρά καθημερινά προβλήματα στο τραπέζι του επιβεβλημένου εκσυγχρονισμού του Σώματος”

Με αφορμή την προσφυγή Αστυνομικού στη Δικαιοσύνη για να φέρει γενειάδα κατά την εκτέλεση της ένστολης υπηρεσίας του, η παράθεση σχολίου Αστυνομικού και τέως συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ

“Δεν είχα την “τύχη” να εργαστώ σε Υπηρεσία ασφαλείας, ως εκ τούτου για παρά κάτι 17 χρόνια ξυριζομαι καθημερινά.
Δεν παραπονέθηκα ποτέ στους ανωτερους μου, καθώς η εμφάνιση και η παράσταση του αστυνομικού ορίζεται από συγκεκριμένα Π.Δ., ούτε το εθιξα στην ηγεσία όταν είχα την ιδιότητα του συνδικαλιστή.

ΔΙΑΣ_ΕΛΑΣ_γεννειαδα_ν.μπ
Εγώ προσωπικά αντιμετωπίζω τεράστιο πρόβλημα πλην όμως θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα που ταλανίζουν το Σώμα, τα οποία απαιτούν λύση από χθές!!!
Δεν είναι κακό να τίθενται όμως κ αυτά τα μικρά καθημερινά προβλήματα στο τραπέζι του επιβεβλημένου εκσυγχρονισμού του Σώματος.
Επιτέλους κάποτε πρέπει να δοθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα.
Υγ. Να φτάνει στις δικαστικές αίθουσες το 2019 το ξύρισμα είναι τουλάχιστον ξεπεσμός, θα γελάνε οι δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση μας. Αυτά έπρεπε να λύνονται άμεσα από όλους τους εμπλεκόμενους (συνδικαλιστές – πολιτική κ φυσική ηγεσία), όπως έγινε για παράδειγμα με τις συνδικαλιστικές άδειες….”

__________

* Ν.Μπ./ ΔΙ.ΑΣ Πειραιά