“Δεν έφυγαν οι κλούβες από την Ηρώδου Αττικόυ.. στην Κουμπάρη βρήκαν στάθμευση”

Με αφορμή δημοσιεύματα για “Ελεύθερη διέλευση οχημάτων στην Ηρώδου Αττικού, κατ εντολή Μητσοτάκη”, κείμενο Αστυνομικού προς αποκατάσταση της… αλήθειας

ΜΑΤ_ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ_ΚΛΟΥΒΕΣ

“…..με τίτλους “«Έδιωξε» τις κλούβες των ΜΑΤ που έκλειναν την Ηρώδου Αττικού, ο Μητσοτάκης” (ή ο Κυριάκος- ανάλογα την οικειότητα του κάθε αρθρογράφου με τον .. Πρωθυπουργό) αναδημοσιεύονται εκτενή άρθρα για την απομάκρυνση από την Ηρώδου Αττικού των υπηρεσιακών οχημάτων της ΔΑΕΑ (κλούβες) και την ελεύθερη διέλευση οχημάτων στο κατερχόμενο προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγγνώμη που θα σας το …. χαλάσω το όνειρο! Διερχόμενοι τη Β.Σοφίας, στο φανάρι με την Ηρώδου Αττικού, στρίψατε κεφαλή…. επ αριστερά! Τα είδατε, που σας λέιψανε?…..  Και τώρα συνεχίστε την πορεία σας.. Οι κλούβες απομακρύνθηκαν από την Ηρώδου Αττικού σχεδόν 10ημέρες πριν την εκλογές της 7ης Ιουλίου- επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Η οδός που κατέρχεται της πλατείας Κολωνακίου, ονομάζεται Κουμπάρη.  Εκεί έχουν βρει χώρο στάθμευσης τα ογκώδη Υπηρεσιακά οχήματα της ΔΑΕΑ, μετά από την απόφαση Αξιωματικού της Υπηρεσίας με εντολή προς τους  οδηγούς για την “εικόνα της Υπηρεσίας” Οι κλούβες, μετακινήθηκαν αλλάζοντας σημείο στάθμευσης… χωρίς ωστόσο περικοπή της δύναμης.
Τα οχήματα που διαθέτουν κλιματισμό, αποφασίστηκε να σταθμεύουν έναντι Μαξίμου-επί της Κουμπάρη, με την Αστυνομική δύναμη “χωνεμένη” σε βανάκια- χωρίς κλιματισμό, να επιτηρούν τα “κλουβιά”, στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε κίνησης …. δολιοφθοράς ….
Τίποτε δεν άλλαξε.. ή μάλλον άλλαξαν οι … “κουρτίνες”!!… “