“Δε με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στη ζωή μου, στην καριέρα μου, ότι με καταριέται κόσμος, με νοιάζει μόνο ότι δε θα την ξαναδώ”

Ξεκίνησε την απολογία του κατά την έναρξη της δικονομικής διαδικασίας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος

Στην απολογία του ο καθ ομολογίαν δράστης ανθρωποκτονίας της συζύγου του, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος,  κατά την έναρξη της διαδικασίας, “Να σας πω, πως όπως έχω πει και στην ανάκριση. Γι αυτό που εξετάζουμε σήμερα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δε μπορώ να δώσω στον εαυτό μου δικαιολογία, κάτι που να έχει έστω ένα ψήγμα από την αξία αυτού που είχαμε. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη.. Συγγνώμη.
Πόσες φορές να τους πω συγγνώμη; Πόσες φορές να πω στην κόρη μας που δε θα χαρεί τη μητέρα της; Πόσες στην πεθερά μου; Δεν υπάρχουν τόσες φορές; Στη Ρόξι μου πόσες φορές να πω συγγνώμη. Δεν υπάρχουν λέξεις ούτε γι΄ αυτό που νιώθω ούτε γι αυτό που συνέβη.
Τι συνέβη θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια. Δε με ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στη ζωή μου, στην καριέρα μου, ότι με καταριέται ένας τεράστιος αριθμός κόσμου χωρίς να με ξέρει. Με νοιάζει μόνο ότι δε θα την ξαναδώ”, ήταν η πρώτη αναφορά στο