Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών ασελγούσε σε 13άχρονη

Συνεληφθη 37άχρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών με  έδρα στην Αθήνα, για σε βάρος του κατηγορία ότι ασελγούσε σε 13άχρονη.

ΑΣΕΛΓΕΙΑ.jpg

 Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλικων της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν τον 37άχρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών (19/09) ύστερα από καταγγελία σε βάρος του.

Όπως διακριβώθηκε κατά την Αστυνομική προανακριτική έρευνα, είχε κατηγορηθεί και πριν από οχτώ χρόνια για παρόμοιο αδίκημα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Συμφωνα με τη σε βάρος του νεα καταγγελία, τον περασμένο Φεβρουάριο ασέλγησε και επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη, κόρη φίλης του. Όπως καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης, εκμεταλευόμενος την εμπιστοσύνη της, έβρισκε χρόνο να βρίσκεται μόνος του μαζί με τη 13άχρονη κόρη της, προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Πρόσφατα η ανήλικη περιέγραψε στη μητέρα της τα όσα σε βάρος της ενεργούσε ο 37άχρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών.

Ο 37άχρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, συνελήφθη δυνάμει εντάλατος, ενώ σε βάρος του έχει σχηματισθεί ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.