Δαφνί: Απέδρασε από το Κατάστημα Ψυχικής Υγείας έγκλειστος πρώην Αστυνομικός

Απέδρασε από το Ψυχιατρικό Ίδρυμα Αττικής, πρώην Αστυνομικός τρόφιμος με Εισαγγελική παραγγελία.

Εντοπίσθηκε (12/02) ο δραπέτης του Ψυχιατρείου Αστυνομικός στη Λ.Αθηνών από αναζητήσεις πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο Δημόσιο Ψυχιατρείο Αθηνών.

___________

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, ο τρόφιμος (πρώην Αστυνομικός) του Ψυχιατρείου στο Δαφνί, διέφυγε (12/02-17.00) με ασημί αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai. Άμεσα δόθηκαν αναζητήσεις καθώς φέρεται να κινήθηκε προς τη Σαλαμίνα, με την ενημέρωση προς όλα τα πληρώματα να ενημερώσουν το Κέντρο σε περίπτωση εντοπισμού του, βρισκόταν σε έξαρση κατά τη φυγή του.

Ο Αστυνομικός, υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, το τελευταίο τριήμερο παρουσίαζε μεταπτώσεις στη συμπεριφορά του, σύμφωνα με τους συναδέλφους του. Ήταν στα μέσα της εβδομάδας όταν δεν εμφανίσθηκε σε προγραμματισμένη μεταγωγή στα Δικαστήρια, μετέβη ωστόσο σε Τμήμα Ασφαλείας παρέλαβε υπηρεσιακό όχημα και χωρίς να του έχει  ανατεθεί συνέχισε να περιπλανάται «άσκοπα» στην Αθήνα. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, απείλησε με το όπλο του γιατρούς να τον εξετάσουν και με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ύστερα από εξέταση του ψυχιάτρου της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε επιτακτικός ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο.