ΔΑΕΕΒ: Διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων συλληφθέντα για τρομοκρατία και πλαστού ΔΑΤ της Αγγελικής.

Δημοσιοποίηση με Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία  μετά τη σύλληψη του κατάδικου Χριστόδουλου Ξηρού, στοιχείων και φωτογραφιών συλληφθέντα για δράσεις τρομοκρατίας, και ευρήματα κατά τις έρευνες.

image

Στη δημοσιότητα δίδονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου “Ιάσωνα”, ο οποίος συνελήφθη (28/02) στο Γαλάτσι, σε εκτέλεση Εντάλματος Σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή – Εφέτη Αθηνών. Σε βαρος του εκκρεμεί κατηγορητήριο για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Πρόκειται για τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ Χρήστο του Ηλία και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 10-09-1976 στην Αθήνα. image

Κατά τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, σε μονοκατοικία στο Αιάντειο Σαλαμίνας. εντοπίσθηκε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας, το οποίο έφερε φωτογραφία της προφυλακισμένης Αγγελικής Σπυροπούλου, στα στοιχεία, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ Γεωργία του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα 18-01-1990 στην Αθήνα Αττικής, δημότης Κηφισιάς Αττικής, με αριθμό δημοτολογίου 36204/5 και ύψος 1.65.
image

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.
Έκκληση απευθύνει η ΕΛ.ΑΣ, προς τους πολίτες για όποιον γνωρίσει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport