ΔΑ Φθιώτιδας: Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας

Σε επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, πραγματοποίησε συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος

Στα πλαίσια της επίσκεψης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, το προεδρείο της Ένωσής μας πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστρατήγου κ.ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Αριστείδη και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Υποστρατήγου κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ανδρέα.
Κατά την διάρκεια της ως άνω συνάντησης, ο κ.Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας συνάδελφοί μας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα κάτωθι ζητήματα:
1. Στην ανάγκη υλοποίησης της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και της οργανικής υπόστασης αυτών, σύμφωνα με την υποβληθείσα τον Αύγουστο του 2016 πρόταση της Ένωσής μας.
• Ο κ.Αρχηγός δεσμεύτηκε να λάβει σοβαρά υπόψη του, την εν λόγω εμπεριστατωμένη πρόταση.
2. Στην ανάγκη επανεξέτασης των Μέτρων Ασφαλείας πέριξ του Γ.Κ.Κ.Δομοκού (επιτήρηση χώρου αντί για φύλαξη).
• Ο κ.Αρχηγός δήλωσε ότι είναι θετικός και ότι θα αναμένει σχετικό ανανεωμένο σχέδιο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

ΔΑ_Φθιώτιδας3. Στην ανάγκη διοργάνωσης μίας σύσκεψης όλων των Υπηρεσιών Μεταγωγών της επικράτειας, προκειμένου να δοθεί οριστικά λύση στο ανακύπτον ζήτημα με τις μεταγωγές, μετά την αδυναμία υλοποίησης των τακτικών δρομολογίων από μέρους της Δ.Μ.Δ.Αττικής.
• Ο κ.Αρχηγός αναγνώρισε ότι έχει προκύψει ζήτημα με τις μεταγωγές και δεσμεύτηκε ότι θα διοργανωθεί σχετική σύσκεψη προς οριστική διευθέτηση του.
4. Στην ανάγκη ενίσχυσης του στόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας με δύο οχήματα τύπου τζιπ για τις ανάγκες των Ο.Π.Κ.Ε. και άμεσης επισκευής του λεωφορείου που χρησιμοποιεί η Διμοιρία Υποστήριξης.
• Ο κ.Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα εγκριθεί η σχετική πίστωση προς επισκευή του λεωφορείου που χρησιμοποιεί η Διμοιρία Υποστήριξης, ενώ για την ενίσχυση του στόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας δήλωσε ότι ανά την επικράτεια υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε οχήματα, πλην όμως θα αναζητήσει λύση στο αίτημά μας.