Δ.Κρωπίας: Απολογισμός και βραβεύσεις για την αντιπυρική περίοδο 2015| ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Εκδήλωση αποτίμησης για την αντιπυρική περίοδο 2015, διοργανωσαν από κοινού η Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής και ο Δήμος Κρωπίας, στο Δημαρχειακό Μέγαρο. Στην εκδήλωση, ακολούθησε η βράβευση όλων όσων συνέβαλαν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων.

wpid-brabeusi_antipiriki2015_1.jpgΟ Δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και συνένδραμαν, κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ενώ ο  Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, έκανε απολογισμό της δράσης και των ενεργειών της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σημειωσε χαρακτηριστικά ότι “ήταν μια χρονιά με σαφώς λιγότερα συμβάντα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές”.

Ακολούθησε η τιμητική βράβευση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και τον Δήμαρχο Κρωπίας του Πυροσβεστικού Σώματος, των εθελοντικών ομάδων δασοπυροπροστασίας, των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Λαυρεωτικής, του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας των δήμων, της Περιφέρειας Αττικής και των συνεργαζόμενων φορέων.

Στην εκδήλωση (12/11) παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής Υποστράτηγος Αθανάσιος Σερεντέλος, ο Διοικητής Π.Υ. Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Τζοΐτης, ο Διοικητής Π.Υ. Λαυρίου Πύραρχος Χαράλαμπος Χιόνης, ο Διοικητής Π.Υ. Κορωπίου Πύραρχος Σπύρος Πέτρου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, εκπρόσωποι του ΣΠΑΥ, του ΣΠΑΠ, από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Λαυρεωτικής ο πρόεδρος Σταύρος Ιατρού, εκπρόσωποι των δήμων και των Δ/νσεων Πολιτικής Προστασίας καθώς και εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων – οργανώσεων από όλη την Ανατολική Αττική

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport