ΧΥΤΑ Φυλής: Πυρκαγιά σε εξέλιξη

Κατέληξε εργάτης τον οποίο εντόπισαν αναίσθητο συνάδελφοί του. Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρεί στο εργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση (30/06-16.00) ξέσπασε στη Λ.ΝΑΤΟ κι επεκτάθηκε σε εργοστάσιο που βρίσκεται κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και ένα ελικόπτερο, καθώς υδροφόρες των ΟΤΑ.

Η φωτιά ωστόσο όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι εργοστασίου πλησίον της Λ.ΝΑΤΟ επεκτάθηκε με τον 48άχρονο συνάδελφο τους, φύλακα του εργοστασίου να καταρρέει μπροστά τους. Όπως επισημαίνουν σχεδόν μία ώρα καθυστέρησε να φτάσει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα ο οποίος κατέληξε.

Οι συνάδελφοι του 48άχρονου, τον εντόπισαν αναίσθητο μέσα σε αποθήκη

Παρά τις προσπάθειες καρδιοαναπνευστικης αναζωογόνησης στον 48άχρονο, για να τον επαναφέρουν είχε καταλήξει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48άχρονος φύλακας, πατέρας ενός παιδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία- ενδεχομένως λόγω των καπνων- και έχασε τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή είχε ξεσπάσει (29/06) πυρκαγιά η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική.