Χρ.Μερούσης: “Μου δώσατε απίστευτη δύναμη..Αρκούμαι στον τερματισμό μου που ηταν και το μεγαλο μου όνειρο”

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Αστυνομικός μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Χριστόφορος Μερούσης τερμάτισε στην 116η θέση με χρόνο 2.29.43.

“Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για σήμερα! Μου δώσατε απίστευτη δύναμη… σίγουρα και εγώ ήθελα κάτι καλύτερο με βάση τις δυνατότητες μου και την προπόνηση που έβγαλα! Τα πράγματα όμως ήταν δύσκολα όπως και οι συνθήκες στον αγώνα! Και λόγω προβλήματος που με επηρέασε πολύ τελικά και χρειαζόταν αγωγή με αντιβίωση, (την οποία δεν πήρα) αρκούμαι στον τερματισμό μου που ήταν και το μεγάλο μου όνειρο! Το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις όμως… Ποτέ δεν είπα ότι πάω για μετάλλια ούτε ήθελα να δημιουργήσω προσδοκίες που δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω!

Χαίρομαι που αγωνίστηκα στα 34 μου σε μια Ολυμπιάδα και νιώθω ευλογημένος! Όσοι ξέρουν, ξέρουν! Εγώ θα συνεχίσω την μεγάλη μου προσπάθεια στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Χίο για νέους στόχους και όνειρα και να τιμώ με την ταπεινή μου προσπάθεια εσάς,τους συντοπίτες μου την οικογένεια μου τους φίλους μου! Σήμερα έκανα ένα μεγάλο όνειρο μου πραγματικότητα!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα… στο επανειδήν”… Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αστυνομικός Χριστόφορος Μερούσης από το Ρίο, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στο Μαραθώνιο δρόμο κατά τη διάρκεια των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων .

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=521593224713407&id=100005882018693