Χωρίς σκοπό το ΑΤ- Συνεχίζεται η διαθεση Αστυνομικών σε στατικές φυλάξεις

Χωρίς σκοπό το Αστυνομικό τμήμα Υπηρεσίας της Βορειοανατολικής Αττικης μετά απο 40 χρόνια (!) λόγω …έλλειψης προσωπικού

wp-1468398632875.jpg

Μετά απο 40 χρόνια (!) λόγω … έλλειψης προσωπικού, το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, για σημερα Κυριακή (28/08) κατα την πρωινή υπηρεσία (06.00-14.00) δεν διαθέτει σκοπό.

Οπως μας ενημερώνει ενστολος αναγνωστης του nantiareport.gr, στον προγραμματισμό των υπηρεσιων (26/08) για το τριήμερο, οπως καταρτίσθηκε για το προσωπικό, δεν υπήρχε διαθέσιμο άτομο να εκτελέσει χρεη σκοπού της Αστυνομικής Υπηρεσίας. Ενώ για περιπολία ουτε λόγος, με την ασφάλεια των πολιτών να επαφιεται στην εμφανιση της ΔΙΑΣ.

Για τους μη γνωριζοντες, στη περιοχή, διανέμει μεγαλος αριθμός “φυλασσομενων στοχων”, μεταξυ των οποιων και σε αποσταση σχεδόν  800 μετρα απο το οικία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Κι ενω τα άτομα δεν επαρκούν, περιπολικό με δυο ενστόλους φυλάσσει τις εγκαταστάσεις στην… ΕΡΤ και ταυτόχρονα αλλοι δυο Αστυνομιοί εχουν διατεθεί σε φρουρηση αρρώστων (εναν με φυματίωση και εναν με aids+υπατήτιδα) σε Γεννηματά και Σωτηρία αντίστοιχα.

Την ιδια ωρα η αρμόδια Εισαγγελέας, η οποια είχε δεχθεί σε βάρος της δολοφονική επίθεση μελών τρομοκρατικής ομάδας, εχει μαζί της στο εξοχικο της 2 αστυνομικούς εδω και 1 μηνα,. Την ίδια ώρα εξακολουθεί το τμήμα να φυλάει το άδειο σπίτι του Γερμανού πρέσβη το οποίο έχει και σεκιουριτι- μόνιμα- καθως και στην Πευκη στο σπιτι του ΓΓ της Χρυσής Αυγής εχει διατεθεί ένστολος (σ.σ. τρια άτομα σε κάθε βάρδια!) απο την ιδια Αστυνομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, σχεδόν 20 άτομα εχουν φύγει απο τη δυναμη της Υπηρεσίας ενω επιπλέον 100 ατομα απασχολούνται με αρμοδιότητες στη διαχείρηση με το μεταναστευτικό.