Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης: “Χωρίς ανάσα”|ΑΠΟΨΗ*

Ακολουθεί κείμενο Αστυνομικών με την επωνυμία “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης”:

Οι περικοπές σε ΕΔ και Σώματα Ασφαλείας που έντεχνα πονηρά και μεθοδικά “θέλουν” να επιβληθούν, είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» της σημερινής κυβέρνησης … δυστυχώς. Είχαμε καιρό τώρα προειδοποίησει γι’ αυτό .

Η τακτική των διαρροών μιας οικονομικής τραγωδία, για να σταθμίσουν τις αντιδράσεις και μετά να αφαιρούν ένα, δύο δυσάρεστα μέτρα για να το κάνουν πιο…εύπεπτο, θα αποτύχει , αφού – μετά από τόσες επαναλήψεις – θα χαθεί αυτή την φορά η ψυχική σύνδεση ΕΔ και Σωμάτων ασφαλείας με το πολιτικό σύστημα που ασκεί την εξουσία… δεν θέλουμε να φανταστούμε τις συνέπειες.

Δεν εκκολάπτεται 3η γενιά της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ή άλλης Τρομοκρατικής Οργάνωσης. Αυτό που συμβαίνει είναι μια έξαρση του φαινομένου “συμβόλαια θανάτου”, που εντάσσονται στον κοινό ποινικό κώδικα . Ωστόσο, η έκτασή τους είναι εξίσου ανησυχητική, αφού σκόπιμα για να αποπροσανατολίσουν, “μυρίζουν” τρομοκρατία… σύντομα θα ασχοληθούμε.

Έπεσαν οι μάσκες για το Κυπριακό. Η κοινή γνώμη , θα περίμενε ανάληψη πρωτοβουλιών για την λύση του Κυπριακού, ΤΩΡΑ, που η Τουρκία “μαζεύει τις στάχτες της”. Η ευκαιρία είναι Ιστορική.

Προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα με το προσφυγικό. Η όποια αύξηση των ροών οφείλεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία μετά το πραξικόπημα. Άλλωστε, έχουν χαραχθεί νέες προσφυγικές διαδρομές προς Ιταλία .

Οι καταληψίες, οι αν-αρχοκουλτούρα (βλεπ. Εξάρχεια), οι “ενσωματωμένοι πρόσφυγες – μετανάστες”, η διαβίωση “τύπου Ρομά”, η διαβίωση σε hot spot (ανοικτά ή κλειστά) και σε λίγο η διαβίωση σε φαβέλες όπως στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τα γκέτο των χρηστών κ.ά, είναι στην πραγματικότητα η δημιουργία μια νέας κοινωνικής τάξης στην Ελλάδα… όπως την φανταζόμαστε δυστυχώς… για την οποία η Αστυνομία θα πρέπει από τώρα να καταγράφει και να παρακολουθεί ΚΑΙ η πολιτεία να χαράξει ξεκάθαρα ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. Δεν είναι μόνο οι “Μοναχικοί Λύκοι”, τα ψυχικά ασταθή αυτά άτομα που έχουν ασπαστεί την ιδεολογία του ισλαμικού κράτους ή έχουν επηρεαστεί “βαθιά” από αυτήν και προβαίνουν σε σφαγές αμάχων, τυφλά και ξαφνικά. Είναι η δύναμη του ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΎ που πολύ “αναίσθητα” τα ΜΜΕ ανα τον Κόσμο ανάγουν και καλλιεργούν. Μισότρελοι , παρανοϊκοί , ψυχοπαθείς που θαυμάζουν άλλους σφαγείς, ωθούνται να μιμηθούν τα πρότυπά τους, να εκφράσουν την παράνοιά του, σε ένα φαύλο κύκλο μίμησης που δεν έχει τελειωμό… και εμείς θεατές σε ένα θέατρο παραλόγου.

Η διαφθορά και η παραοικονομία έχουν κτυπήσει κόκκινο. Μα το χειρότερο είναι ότι αρχίζει να γίνεται αντιληπτή η αδυναμία (εσκεμμένη;) των μηχανισμών αντιμετώπισής της να αντεπεξέλθουν. Αυτό, σε συνδυασμό με το ότι η δικαιοσύνη ΠΝΙΓΕΤΑΙ κυριολεκτικά από υποθέσεις που δεν έχουν εκδικαστεί, και με την αδήριτη ανάγκη για την ανασυγκρότηση ενός Σωφρονιστικού Συστήματος χωρίς πυξίδα… οδηγεί την οικονομία σε “απάνθρωπες” συμπεριφορές και στην δημιουργία της κοινωνικής τάξης που προαναφέραμε .