Χίος: ΕΔΕ στον Πυρονόμο που διαμαρτυρήθηκε ως κάτοικος Χαλκειούς

Προηγήθηκε καταγγελία στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής

Στη Χίο βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του αρχηγείου της Πυροσβεστικής, έπειτα από καταγγελίες κατά του Πυρονόμου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου Μιχάλη Ρακιτζή για τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο έξω από τον Άγιο Χαράλαμπο του Χαλκειούς όσο και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην καταγγελία που κρατούν στα χέρια τους τα στελέχη του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, περιγράφεται η συμπεριφορά του κ. Ρακιτζή ως μη επιτρεπτή από Δημόσιο Υπάλληλο και ζητείται η παρέμβαση του Αρχηγείου.
«Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το περιεχόμενο της καταγγελίας ούτε τον καταγγέλλοντα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ξεκίνησε η διαδικασία Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τυχόν ευθύνες προσώπων της πυροσβεστικής με βάση τα τελευταία γεγονότα», ανέφερε στον «π» στέλεχος της Π.Υ. Χίου.
Τα δύο στελέχη του Αρχηγείου επισκέφθηκαν και τον Δήμο Χίου, όπου ζήτησαν τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης.
Να σημειωθεί ότι ο Μ. Ρακιτζής, είναι μόνιμος κάτοικος του Χαλκειούς, διατηρώντας αγροτική οικία στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. (που έχει υποστεί ζημιές) και βρέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο διαμαρτυρόμενος ως κάτοικος της περιοχής. «Στα 30 χρόνια υπηρεσίας του στο σώμα ουδέποτε έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Η λογική της στοχοποίησης δεν τιμά κανέναν», ανέφεραν συνάδελφοί του στον «π» επιφυλασσόμενοι να τοποθετηθούν δημόσια προσεχώς.

______________

* politischios.gr