Χανιά: Νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση με υγρό στο πρόσωπο

Η 18χρονη από την Κίσσαμο Χανίων,  δέχθηκε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο από άγνωστο δράστη ενώ περπατούσε στο δρόμο

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, η 18χρονη περπατούσε στην περιοχή του Μαύρου Μώλου (15/09-23.00) για να επιστρέψει στο σπίτι της, όταν την πλησίασε άγνωστος μεσήλικας και της έριξε στο πρόσωπο υγρό με αποτέλεσμα προσωρινά να χάσει την όρασή της. Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει από πόνο και τρόμο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Από διερχόμενους πολίτες, η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και καθώς χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου έγιναν οι εξετάσεις και μια πρώτη ιατρική αντιμετώπιση.

Η νεαρή στους Αστυνομικούς του Τμήματος Κισάμου Χανίων περιέγραψε τα όσα συνέβησαν, κατέθεσε οτι δεν αναγνώρισε το δράστη της επίθεσης και ότι δεν είχε προσωπικές διάφορες και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.

Για την επίθεση εχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστης της επίθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 18χρονη έχει κληθεί στο αστυνομικό τμήμα στο ενδεχόμενο να αναγνωρίσει στους προσαχθέντες το δράστη της επίθεσης σε βάρος της.